Brugperiode

We noemen het eerste en tweede leerjaar bij ons op school de brugperiode. Leerlingen moeten vooral in het begin van deze periode wennen aan huiswerk maken, allerlei nieuwe vakken en een nieuw schoolgebouw. Dit is natuurlijk spannend. Om onze leerlingen te laten wennen aan de school, de nieuwe klasgenoten en de mentor, organiseren we bij de start van het nieuwe schooljaar een aantal introductiedagen. Daarnaast leer je ook hoe je het beste huiswerk maakt en leert.

De RSG Ter Apel vindt het belangrijk om goed bij te houden hoe het met de leerlingen gaat op school. Dit is voor de leerlingen belangrijk, maar ook voor de ouders/verzorgers. Daarom nodigen we de ouders uit voor een info-avond na ongeveer 5 weken op de RSG. Zo is iedereen goed op de hoogte of het goed gaat en of de leerling misschien wat extra hulp/begeleiding nodig heeft.

Kortom, zo zijn we zeker van een goede start!

Heb jij (of je ouders/verzorgers) nog vragen over de RSG dan kun je altijd contact opnemen met de teamleider van klas 1, de heer D. Venema: d.venema@rsgterapel.nl.

Downloads

Onderwijs

RSG Ter Apel

Oude Weg 41
9561 LB Ter Apel
Tel. : 0599-581226
Email : info@rsgterapel.nl
IBAN : NL51 ABNA 0486 9671 90

© RSG Ter Apel 2017 - Alle rechten voorbehouden.

Disclaimer - Sitemap - Colofon - Contact